Muncitori străini pentru HoReCa

Muncitori străini pentru HoReCa:

De aproape două decenii, ne implicăm în procesul de recrutare și angajare a personalului străin specializat și calificat din Indonezia, Thailanda, Filipine, India, Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Pakistan, pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, cluburi sportive și centre SPA din toată țara.
NEPAL, SRI LANKA, BANGLADESH, PAKISTAN, INDONEZIA: Din ce în ce mai mulți angajatorii aleg să-și completeze echipa cu ospătari, bucătari, personal de curățenie din Nepal, Sri Lanka sau Bangladesh,. Acești lucrători sunt recunoscuți pentru devotamentul și seriozitatea lor. Sunt harnici, deschiși comunicării, respectuoși, mereu cu zâmbetul pe buze, și, o surpriză extraordinară, se adaptează foarte repede culturii organizaționale și au o ușurință în a învăța limba română.

FILIPINE: Limba engleză este a doua limbă oficială vorbită în Filipine, ceea ce reprezintă un avantaj extraordinar în industria ospitalității. În plus, experiența în turismul din Filipine și experiența în țările arabe, îi clasifică în rândul angajaților de top în arta culinară și turism.

Contactează-ne pentru mai multe informații: