Servicii de imigrare

Succesul unei afaceri este strâns legat de strategiile în identificarea echipei de lucru, parteneri serioși și consultanți cu experiență. Experiența noastră în domeniul imigrației ne califică ca fiind experți în domeniu, având capacitatea și expertiza de a oferi cliențiilor nostri cele mai eficiente soluții în materia dreptului de ședere în România pentru cetățenii din Spațiul Economic European, Uniunea Europeană și Elveția, precum și pentru cetățenii străini din alte state.

Misiunea noastra este sa ghidăm clienții către o experiență pozitivă, fără consum de timp, resurse umane și financiare. Suntem experți în domeniul imigrării, ceea ce înseamnă ca noi realizam efectiv toate serviciile de consultanță și reprezentare juridică, fără să externalizăm aceste servicii, oferind clienților cele mai bune servicii pentru angajații lor și familiile acestora.

Scopul nostru este de a asigura clienților noștri cele mai bune soluții privind procesul importului de forță de muncă și obținerii dreptului de ședere în România, incluzând următoarele servicii din sfera imigrației, fără însă a ne limita la acestea: